Curaj Feminin…..Curajul de a fi femeie intr-o lume a barbatilor.

0
600

Fiecare dintre noi are Curaj si este erou in povestea sa numita VIATA!
Inca de cand ne nastem ni se spun povesti… prin povesti il descoperim pe Mos Craciun, si…. Doamne cat il iubim, pentru ca el ne aduce darurile mult dorite, dupa care ii cunoastem pe Batman, Superman, Hercule, printesa razboinica Xena, etc. Televiziunea ni-i prezinta ca oameni normali cu super puteri… niste eroi; Ii indragim si visam sa fim ca ei.

Timpul trece, noi crestem, …… si incet descoperim ca Mos Craciun nu e real, ca oamenii cu super puteri sunt doar niste personaje fictive si incetam sa mai credem in eroi.

Ghici ce? In lumea reala, eroii/ eroinele suntem noi. Eu, tu, mama, fiica, bunica, vecina de la parter, doamna de la magazin care ti-a oferit cafeaua dimineata cu zambetul pe buze… cu toate suntem eroine.
Fiecare din noi suntem eroul in povestea noastra si indiferent de modul in care ne spunem povestea, cu totii ne dorim un singur lucru – vrem ca viata noastra sa conteze, ca povestea noastra sa aiba impact pentru cei din jur.
Vreau sa te intreb ceva.

Crezi ca-ti poti trai o viata plina de insemnatate? O viata in care sa faci lucruri care sa conteze cu adevarat?
Crezi ca poti sa iti faci povestea extraordinara?

Eu sunt convinsa ca raspunsul la aceste intrebari este DA.

TU ai in interiorul tau puterea de a face din viata ta o poveste extraordinara.
Ca sa fii extraordinar nu e nevoie sa fii o mare celebritate, castigatorul unui premiu Nobel, sau presedintele Americii.
Nu e nimic in neregula cu aceste lucruri, insa nu e nevoie sa fii o celebritate ca viata ta sa conteze.
Singurul lucru care conteaza e ca TU, prin felul tau de a fi, sa faci diferenta in vietile celor din jur, zi de zi.

Cum poti face asta?
Spune povestea ta intr-un mod autentic, arata -ne cine esti pe baza calatoriei eroice pe care ai parcurs-o pana acum.

Daca vrei sa poti sa ne impartasesti povestea ta de viata, intr-un mod inspirational, astfel incat sa reusesti cu adevarat sa ai un impact pozitiv in viata celorlalti, iti recomand „Curaj Feminin” o emisiune marca Alba Carolina, in fiecare Luni, ora 19, cu Nadia Spatariu.