DCP-J100 DCP-J100 | Imprimanta multifunctionala inkjet | Brother

0
256

Imprimantă multifuncțională Ink Benefit

Acest model compact oferă o viteză de imprimare de 11 imagini pe minut (mono) și 6 imagini pe minut (color) conform ISO / IEC 24734. Echipamentul are o tavă standard de 100 de coli. Ecranul LCD de o linie vă permite configurarea rapidă și accesarea ușoară a funcțiilor printr-un meniu intuitiv. De asemenea, include un scaner cu fereastră care vă permite copierea și scanarea documentelor de o pagină. În plus, echipamentul folosește consumabile de capacitate mare de până la 2400 pagini (negru) și 1,300 pagini (color) la un preț foarte scăzut.

 

Lucrați fără griji

Brother România este membru al grupului Brother cu sediul în Nagoya, Japonia. Brother are o istorie de peste o sută de ani la nivel global și desfășoară afaceri în Europa de peste cincizeci de ani, și am reușit acest lucru păstrând mereu clienții mulțumiți.
Suntem mândri pentru că ați ales unul dintre produsele noastre. Am făcut tot posibilul pentru a ne asigură că nu o să vă dezamăgească. Toate produsele Brother sunt testate riguros și proiectate pentru anduranță. Dar întelegem că uneori lucurile pot să nu funcționeze normal.
Astfel că pentru liniștea dumneavoastră, toate produsele noastre beneficiază de 36 de ani garanție ce oferă servicii suplimentare în eventualitatea apariției unor probleme. Vă rugăm să citiți mai jos informațiile privind garanția pentru a beneficia de acest avantaj.
Brother ofera garantie extinsa de la 2 la 3 ani, pentru o gama larga de produse. Tot ce trebuie sa faceti este sa va inregistrati produsul pe site-ul Brother in termen de 60 de zile de la data achizitiei.
256651000-brother-dcp-j100

Aici puteti gasi in Sebes — sc EUGEN SERVICE COMPUTER srl, str. Stefan cel Mare, nr. 2, sau on line aici — http://eugenservicecomputer.ro/index.php?route=product/product&product_id=154   Pret 540 ron cu tva