Moda 2016 in Sebes. Azi prezentam ETIQUETTE-BOUTIQUE.

0
393

Azi m-am gandit sa va prezint un designer de succes din Sebes …. Iulia Manciulea Tileagă cu al sau ”  ETIQUETTE-BOUTIQUE ” .

Si pentru ca se apropie sarbatorile de iarna cu al sau Revelion, invit toate doamnele si domnisoarele sa-i viziteze magazinul on line http://etiquette-boutique.eu/ sau de ce nu sa viziteze atelierul situat in : Municipiul Sebes, Aleea Parc, Nr.4 , Etaj P, Ap.3 Judet Alba, Romania .

0013-discover-the-new-collection-2016-lg1-1

„Nu multi oameni pot spune numai lucruri plăcute despre ceea ce fac ei de zi cu zi la muncă, și chiar și mai puțini pot să înțeleaga atunci când spun că locul de muncă va aduce bucurie și îndeplinește vise. Dar acești oameni într-adevăr există, și eu mă simt norocoasa pentru a fi unul dintre ei.

Pentru noi, la Etiquette, lucru inseamna pasiune, devotament și entuziasm. Ne face placere sa reinventam materiale, croiuri, și sa transformam orice vis în realitate.

O femeie ar trebui să fie admirata, trebuie să exprime adevărata eleganță, și ne place să credem că, cu un pic de ajutor de la o rochie , este foarte ușor de realizat. O rochie trebuie să fie eleganta, dar si confortabila. Imposibil ar spune unii… dar nu e chiar asa. Lasati-ne doar să încercăm să va demonstram contrariul, deoarece o sa vă indragostiti de designul unic al fiecarei rochi, și o dată ce o încercați nu mai exista loc de alte gânduri.”

Designer Iulia Manciulea